Rendieren spotten in stijl

26 december 2019
206

De laatste wilde rendierkuddes van Noorwegen zijn te vinden in het Dovrefjell National Park. Dat is al een bijzonder feit, maar de uitkijkpost die werd gecreëerd om de rendieren te observeren is zeker ook een bezienswaardigheid op zich. Het Norwegian Wild Reinere Centre Pavilion in Hjerkinn dient als educatiecentrum voor iedereen die meer wil weten over rendieren.

En natuurlijk voor iedereen die wil genieten van het prachtige uitzicht op het Snøhetta bergmassief. Neergevlijd op de houten banken voelen de bezoekers een sterke verbondenheid met de natuur, en misschien spotten ze zelfs een rendier.

Rendierpaviljoen 2 Rendierpaviljoen 3 Rendierpaviljoen 4 Rendierpaviljoen 6 Rendierpaviljoen 7

Bron: dezeen.com

Lees ook:  Dit theater op het Nederlandse strand is gemaakt van 5800 bamboestokken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings