Reizen met de auto: hier moet je rekening mee houden

10 februari 2021
323
met de auto op vakantie

Op reis gaan met de auto is een handige manier om je makkelijk te kunnen verplaatsen. Het vergt echter heel wat voorbereiding om er met de auto op uit te trekken. Met het vliegtuig ben je na slechts enkele uren al op jouw bestemming, maar met de auto duurt het vaak meerdere uren. Je moet er dan ook voor zorgen dat je voldoende eten en drinken meeneemt voor onderweg. Bovendien zijn niet al onze auto’s groot genoeg om ook nog eens alle bagage te vervoeren. Gelukkig bestaan daar verschillende hulpmiddelen voor. In dit artikel zullen we jullie dan ook uitleggen waar je aan moet denken als je op reis gaat.

 

Reizen met de auto, nemen we de fietsen mee?

Wanneer je met de auto op reis gaat heb je de mogelijkheid om bepaalde dingen mee te nemen, die je met het vliegtuig niet zou meenemen. Zo kan je bijvoorbeeld de fietsen meenemen achter op de auto. Dit zou je kunnen doen door middel van een fietsendrager. Een fietsendrager is een soort platform dat je achter op de auto kan bevestigen, bijvoorbeeld op de achterklep of op de trekhaak. Er zijn echter ook fietsendragers voor op het dak beschikbaar, zoals je die hier bij Rameder.nl kunt vinden. Zo kan je op een veilige manier de fietsen meenemen naar het buitenland. Ben je op zoek naar inspiratie om een heerlijke fietsvakantie naar Frankrijk te plannen? Dan kan je altijd een kijkje nemen bij dit artikel. Daarin geven wij onze zes beste tips voor een onvergetelijke fietsvakantie.

Lees ook:  Kintsugi: prachtige imperfecties

Bruine Suv Met Witte En Zwarte Aanhangwagen

 

Help, we hebben te veel bagage

Natuurlijk moet je ook rekening houden met de capaciteit van de auto. De meeste mensen nemen heel veel dingen mee wanneer ze met de auto op reis vertrekken, terwijl ze de meeste bagage eigenlijk niet nodig hebben. In de eerste plaats zal het belangrijk zijn om een keertje na te denken over wat echt mee moet en wat thuis kan blijven. Je hoeft niet allemaal vijf paar schoenen mee te nemen, of ski-jassen wanneer je naar een tropische locatie vertrekt.

 

Heb je na het uitsorteren toch nog plaats te kort? Dan kan een dakdrager misschien wel van pas komen. Op een dakdrager kan namelijk een dakbox worden gemonteerd. Die dakbox kan dan als extra kofferruimte dienen.

 

Waarom gaan we niet eens kamperen met de caravan?

Wanneer je toch op reis gaat met de auto is het niet altijd nodig om ook nog eens een duur hotel te boeken. Je kan net zo goed voor één keer een caravan huren. In feite zou iedereen in zijn leven wel eens gekampeerd moeten hebben, want dat gevoel is echt onbeschrijfelijk. Via CampingCard kan je makkelijk goedkope campings in Nederland vinden. En mocht je na het zien van al die leuke campings al helemaal zin hebben in je volgende vakantie, lees dan ook zeker dit artikel met kampeertips voor beginners. Dan ben je alvast goed voorbereid voor wanneer het zover is!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down