Reis met vrijheid, de tips

10 april 2022
247
bitcoin profit

Reizen geeft ons het ultieme gevoel van vrijheid, het gevoel van stappen in een vliegtuig of trein onder weg naar een nieuw avontuurlijk is heerlijk. Om dit gevoel zo vaak mogelijk te ervaren reizen wij dan ook het liefst zo veel en vaak mogelijk.

Toch zijn we helaas wel gebonden aan een aantal zaken. Zo hebben we financiële verplichtingen maar ook beperkingen qua werk. Toch hoeft dit niet altijd belemmerend te werken. Hoe je hier slim mee omgaat om zoveel mogelijk vrijheid ter bereiken? Hier onze tips.

bitcoin profit

Dag, vakantiedag!

Wanneer je in loondienst ben zul je het wel herkennen, het voelt aan het begin van het jaar alsof je veel vakantiedagen hebt maar ze vliegen er toch behoorlijk snel doorheen. Uiteindelijk blijven er maar 25 vrije dagen over. Om toch zoveel mogelijk uit deze dagen te halen zijn er tips om ze heel effectief in te zetten.

Zo kun je al snel 3 à 4 extra weken creëren wanneer je bijvoorbeeld rond Pinksteren en Hemelvaart vrij neemt en tussen Kerst en Oud en Nieuw. Nadeel is dan weer wel dat je vaak voor reizen de hoofdprijs betaalt.

Bij vele bedrijven zijn er daarnaast mogelijkheden om extra vakantiedagen bij te kopen of overuren op deze manier te compenseren. Niet alleen meer vrijheid, maar ook fiscaal vaak zeer voordelig.

Allemaal niet mogelijk bij jouw werkgever? Vraag dan om onbetaald verlof en onderbouw dit met stevige argumenten. Uiteindelijk is iedere werkgever erbij gebaad dat jij goed functioneer en happy bent.

Financiën op orde

Naast dat je afhankelijk bent van een werkgever, kun je er ook voor zorgen dat je op andere manieren aan inkomen komt. Dit kan er zelfs voor zorgen dat je niet meer aan vakantiedagen gebonden bent.

Lees ook:  10 bijzondere quotes over vriendelijkheid

Denk aan het starten van een carrière als freelancer waarbij je alleen je laptop nodig hebt. Beroepen als tekstschrijver en webdesigner zijn hiervoor ideaal. Zo kun jij reizen ideaal combineren met werken wanneer je wilt. Als dat geen vrijheid is.

bitcoin profit

Investeer

Om ervoor te zorgen dat je nog net iets meer zekerheid hebt op financieel gebied is het aan te raden om een deel van je verdiende geld vervolgens ook te investeren. Op deze manier creëer jij een basissalaris waar je in principe al de eerste kosten van kunt betalen omdat het rendeert.

Investeren in aandelen en crypto is hiervoor bijvoorbeeld een goede keuze. Zeker bij een munt als Bitcoin kun je op korte termijn een leuke winst behalen. Hoe je dit doet? Door voor het juiste forum te kiezen zoals bitcoin profit. De naam doet het al vermoeden, hier zijn leuke winsten te halen.

Kortom, vrijheid is een gevoel maar wel een gevoel wat je zelf kunt creëren. Zet vandaag nog een stap in deze richting en jij dartelt als een vrije vlinder over de wereld!

Bekijk ook Snel een vakantiepotje opbouwen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down