Deze realistische tekeningen lijken van het papier af te komen

9 augustus 2016
636

Wanneer je naar de tekeningen van de Servische kunstenaar Nikola Čuljić kijkt, is het bijna niet voor te stellen dat deze op een plat stuk papier getekend zijn. Sommige tekeningen zijn zelfs zo levensecht dat het bijna niet te geloven is dat het werkelijk tekeningen zijn. De kunstenaar begon met het tekenen van portretten, maar vond dit erg lastig en dus besloot hij over te gaan op iets waarmee hij zich van andere kunstenaars kon onderscheiden: hij bleek een geweldig oog voor perspectief te hebben.

Čuljić tekent nog geen 3 jaar, maar heeft nu al een naam voor zichzelf gemaakt met zijn driedimensionale tekeningen. Hij maakt hiervoor enkel gebruik van kleurpotloden, markeerstiften en pastelkrijt. Wij hebben een paar van zijn mooiste tekeningen uitgekozen en in onderstaande video is te zien hoe hij zijn optische illusie creëert. Bekijk meer van zijn werk op Facebook en Instagram.

Nikola Čuljić (1)

Nikola Čuljić (5)

Nikola Čuljić (13)

Nikola Čuljić (6)

Nikola Čuljić (2)

Nikola Čuljić (12)

Nikola Čuljić (11)

Nikola Čuljić (3)

Nikola Čuljić (15)

Nikola Čuljić (7)

Nikola Čuljić (8)

Nikola Čuljić (9)

Nikola Čuljić (4)

Nikola Čuljić (10)

Nikola Čuljić (14)

Via: Bored Panda

Lees ook:  Stilleven van bloemen en bubbels

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings