Prachtige vogelkunst op onverwachte ondergrond

12 december 2015
202

In eerste instantie lijkt het een raadsel waarom Sara Landeta haar creatieve inspiratie vond in de binnenkant van een medicijndoosje. Toch zit er een duidelijke gedachte achter: vogels symboliseren verbinding tussen de aarde en de lucht, en daarmee de ultieme vrijheid. Toch is het ook de diersoort die het vaakst in een kooi wordt gehouden: het symbool voor ultieme gevangenschap. Dit spanningsveld tussen vrijheid en gevangenschap is precies wat vogels verbindt met mensen die ernstig ziek zijn. Net als vogels leren ze om te leven in de gevangenschap van hun ziekte (of het nu tijdelijk is of permanent), maar eigenlijk willen ze uitvliegen en vrij zijn. Een mooie aanleiding om stil te staan bij de mensen in onze omgeving die vechten in ziekte, maar in hun hart nog steeds de kracht hebben van een vogel in vrijheid.
Prachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels Magazine Prachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels Magazine Prachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels Magazine Prachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels Magazine Prachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels MagazinePrachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels MagazinePrachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels MagazinePrachtige vogels op onverwachte ondergrond | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Duizenden papieren vogels vormen een 140 meter lange muurversiering in Parijs

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings