Deze prachtige trappen geven energie

24 mei 2017
733

Kunst op straat is steeds meer een geaccepteerd fenomeen, zeker in de gevallen waarin de makers een positieve bijdrage leveren aan de omgeving. Het mooie van deze kunstenaars is dat zij niet de meest voor de hand liggende plek hebben gekozen om hun stempel op het stadsbeeld te zetten: namelijk de trap. Tegelijkertijd zullen veel mensen hen dankbaar zijn dat de - soms zware - tocht naar boven zo een stuk aangenamer wordt.

Bekijk ook: Kunstenaar transformeert huizen tot kunstwerken

16th Avenue, San Fransisco - Beeld via yellofish.tumblr.com

trappen san fransisco

2. Valparaiso, Chili - Beeld via Jean-BaptisteYunis

trappen valparaiso 1

3. Philadelphia Museum of Art, USA - Beeld via rleigh

trappen philly

4. Valparaiso, Chili - Beeld via oueduabroad.wordpress.com

trappen valparaiso 2

Seoul, Zuid-Korea - Beeld via Kevin Lowry

trappen zuid korea

Wuppertal, Duitsland - Beeld via frizztext

trappen wuppertal

Sicilië, Italië - Beeld via Andrea Annaloro

trappen sicilie

Beirut, Libanon - Beeld via Dihzahyners Project

trappen beirut

Meer zien? Bekijk hier ook 'The Fun Theory' waarin de makers in overtreffende trap nietsvermoedende forenzen verleiden om de roltrap definitief links te laten liggen.

Lees ook:  Hoe creëer je een groene tuin?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings