Prachtige opname van een golvende storm

8 januari 2020
265

Wolken fungeren als een gids die ons vertelt welk weer er op komst is. Witte vegen hoog in de lucht? Het weer gaat veranderen. Lage, grijze, wattige wolkjes kondigen doorgaans onweer laat op de dag aan. Lage, witte bloemkoolwolken (met een platte onderkant) duiden om mooi weer dat aanhoudt.

Daarnaast zijn wolken ook gewoon mooi en fascinerend. Dat vindt ook Alex Schueth, hij maakt de meest bijzondere filmpjes van spectaculaire wolkenluchten. Hij studeert Werktuigbouwkunde en Metereologie, en in zijn vrije tijd doet hij aan storm chasing. Het oog van de orkaan is hem niet onbekend.

Onderstaand filmpje laat zien hoe een tornado zich ontwikkelt; de wolken lijken wel een woeste, golvende zee. Als we in deze situatie terecht zouden komen zou het moeilijk zijn om te kiezen: wegwezen en een veilig heenkomen zoeken, of blijven kijken naar dit mooie schouwspel.

 

Lees ook:  De kracht van water

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings