Prachtige kunstwerken van Dimitra Milan

26 mei 2020
163
Dimitra Milan

Ze is nog geen 16 jaar maar is al een een fantastische kunstenares. Dimitra Milan groeide op tussen kunst, haar ouders openden Arizona's Milan Art Institute. Dat zorgde ervoor dat ze eender welke les kon nemen die haar intrigeerde. Van klassieke olie technieken tot tijdloze mixed media, haar vaardigheden groeide snel en haar verlangen om te schilderen nog meer.

Aangezien haar beide ouders artiesten zijn, kreeg ze van jongs af aan al advies mee. Het belangrijkste advies dat ze meekreeg is dat je niet altijd in de mood moet zijn om te schilderen. Je kan ook eens een mindere dag hebben, maar je moet gewoon blijven schilderen, zoals een normale job. Zoals alles in het leven gaat het om hard werken, passie en je volledig inzetten, alleen dan ga je succesvol worden.

Dimitra Milan Dimitra Milan schilderij Dimitra Milan schilderij  Dimitra Milan

Wil je meer van Dimitra Milan zien? Bekijk dan haar website.

Foto' door My Modern Met

Lees ook:  Creatief met kleding

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings