Prachtige inspiratie om samen kleurrijk door het leven te gaan

9 augustus 2017
248

De tijden om in een grijze plissérok en steunkousen achter de geraniums te gaan zitten ligt gelukkig ver achter ons. Ouder worden hoort bij het leven, en bij voorkeur in vrolijke kleuren en met een persoonlijke stijl. In dit artikel laten wij koppels zien die een kledingstijl hebben die inspireert, opvrolijkt en uitdaagt om out of the box te denken. Beige kun je je hele leven nog aan!

Günther en Britt (Duitsland)

Günther Krabbenhöft is een stijlicoon uit Berlijn over wie wij eerder al een artikel schreven. De goedlachse Günther kan je uittekenen in een hoedje, vlinderdas en hippe wandelstok. Zijn giletjes matchen met zijn colberts zelfs zijn sokken zijn een lust voor het oog. Zijn motto: "live wild and dangerous". Kijk, daar kunnen we wat mee.

Hoewel Günther zelf het hoofdonderwerp is op zijn Instagram pagina, komen er ook wat foto's voorbij van hem en zijn vriendin Britt Kanja (oprichtster van de Berlijnse nachtclub 90°). Ook Britt is een waar stijlicoon met de flair van Audrey Hepburn.

Haar extravagante hoofddeksels matchen met haar kleding (meestal een jurk) en met vrij hoge hakken komt zij goed voor de dag, hoewel zij het 'ook heel fijn vindt op zich op rolschaatsen door de stad voor te bewegen'.

Bon en Pon (Japan)

Het Japanse echtpaar Bon en Pon zijn inmiddels de 60 gepasseerd, maar zien het leven nog altijd door een kleurige bril. Al 37 jaar stemmen zij hun outfits naadloos op elkaar af. Iedere dag weer. De kleuren blauw en rood komen veel in hun outfits terug, alsmede de Bretonse streep en ruitjes. Of het je smaak is of niet, dit koppel inspireert wel om het thema 'unisex' eens van een andere kant te bekijken!

Nazare en Eduardo (Portugal)

Nazare Pinela en haar man Eduardo zijn een vrolijk, extravagant koppel dat geniet van het leven en van reizen. Nazare is de trotse eigenaresse van tattooshop Bang Bang in Sintra, Portugal. Het koppel is zelf ook versierd met tatoeages en hoewel het extravagante uiterlijk van Eduardo daar ook wel ophoudt, is aan Nazare te zien dat zij houdt van een vintage stijl. Met haar rood geverfde jaren-50 coupe en verschillende zonnebrillen is zij echt een verschijning.

Meridy en Peter (Australië)

De Australische Meridy en Peter Dunn zijn inmiddels grijs en dragen dit uit met zelfvertrouwen. Waar Meridy eerst nog langer en donkerder haar had (zoals te zien is op de eerste foto hieronder) combineert zij nu haar grijze lokken met kleurrijke outfits. Ook haar man gaat stijlvol gekleed door het leven.

Paul en Tutti (Australië)

Paul Bennet en zijn vrouw Tutti zijn al bijna 40 jaar getrouwd. Paul is een creatieve duizendpoot die mensen met elkaar wilt verbinden, maar ook graag mensen helpt om zich beter te laten voelen over zichzelf. Zijn credo luidt: "strangers are just friends waiting to happen". Tutti's motto luidt: "I still don't know what I want to be when I grow up".

Karen en Greg (Groot-Brittanië)

Karen Weber en Greg Dukes zijn een koppel dat houdt van vintage. Een grote, grijze baard voor greg en een prachtige jaren-50 coupe voor Karen. Grote brillen, drukke prints, felle kleuren en polkadots. Alles wat bij een vintagestijl komt kijken hebben zij in de kast hangen. Het vrolijkt op en inspireert om zelf ook meer kleur te gaan dragen. Weg met zwart!

Advanced Style

Advanced Style is een Instagram pagina opgericht door Ari Seth Cohen. Hij fotografeert mensen op straat die al op leeftijd zijn en met een bovengemiddeld gevoel voor stijl door het leven gaan. Dit is een aantal van zijn leukste foto's van kleurrijke, inspirerende stellen.

Vrouwen worden vaak geprezen als zij zich kleden zoals ze willen, maar soms mag de aandacht ook uitgaan naar mannen die een bepaalde stijl durven uit te dragen. Je leest er alles over in dit artikel.

brightside.me
Lees ook:  Het leven na 50: grijs of geweldig?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings