
Het is bijna niet te geloven dat deze foto's het resultaat zijn van een gewoon middagje bellen blazen. In de vrieskou welteverstaan, met een simpel mengsel van afwasmiddel, water en corn syrup (siroop die is gemaakt van zetmeel uit mais). Toen fotografe Angela Kelly de prachtige ijskristallen zag die zich vormden op de bellen, wist ze niet hoe snel ze naar binnen moest rennen om haar camera te halen.
Dat zoiets simpels zo mooi kan zijn.
Over de auteur
Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.