Prachtige foto's die laten zien hoe vogels voor hun jongen zorgen

28 oktober 2016
534

Moeder natuur blijft ontroeren. Het is schitterend om te zien hoe in deze fotoserie vogels voor hun jongen zorgen. Hoewel de meningen verdeeld zijn over of het juist is om onze menselijke emoties te projecteren op het gedrag van dieren, ontkom je er bij deze foto's bijna niet aan.

Goed, een jong moet eten en de ouders halen een worm, zo werkt de natuur. Je wil als vogel gewoon goed voor je kroost zorgen en je rol in de evolutie vervullen door een goed setje nakomelingen te produceren en in leven te houden. Maar toch, het lijkt ook alsof deze vogels doordrongen zijn van een ander soort motivatie om hun jongen te beschermen en voor hen te zorgen.

Mooi.

vogels-jongen

Fotograaf onbekend

vogels-jongen2

Michael Milicia

vogels-jongen3

Rdon4670

vogels-jongen4

Ric Seet

vogels-jongen5

Daily Mail

vogels-jongen15

Christopher Schlaf

vogels-jongen14

Kluens

vogels-jongen13

Robert E Fuller

vogels-jongen12

Pradeep Kumar

vogels-jongen10

Luke Massey

vogels-jongen9

Jim Ridley

vogels-jongen8

Fotograaf onbekend

vogels-jongen7

Livesay Photography

vogels-jongen6

Sven Sacek

 

Lees ook:  Prachtige ijskristallen op bevroren zeepbellen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings