Prachtige foto's die zorgen voor een mix tussen architectuur en popkleuren

27 oktober 2020
106

Deze prachtige collectie die foto's met pop-kleuren combineert, zal uw dag automatisch beter maken.

Matthias Heiderich is een fotograaf uit Berlijn. Zijn palet lijkt rechtstreeks uit de jaren 80 te komen, zoals de meeste gebouwen die hij graag vastlegt. In de serie «Summa V» presenteert de fotograaf architectuur, plaatsen en scènes die zijn vastgelegd in de steden Berlijn, Barcelona, ​​München, Lissabon en Bilbao. Een wonderbaarlijk project met architectuur, minimalisme en vintage, alles in een prachtig samenhangend geheel.

Lees ook:  Dit curieuze verlaten kasteel heeft een duizelingwekkend mooi interieur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele betekenis van het roodborstje

Chinees Nieuwjaar 2023: dit brengt het jaar van het konijn

Het mooiste uitzicht van de wereld

Hierom is opruimen super belangrijk!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings