Prachtige beelden van lieveheersbeestjes in slow-motion

29 oktober 2015
102

Lieveheersbeestjes zijn mooie wezens, maar we zien ze snel over het hoofd, en als ze zenuwachtig voorbij komen fladderen zijn ze bijna onherkenbaar.
Vliegen lijkt niet hun favoriete bezigheid, maar verrassend genoeg kunnen beestjes snelheden bereiken van wel 60 kilometer per uur, zo blijkt uit Brits onderzoek. Des te boeiender is het om te zien hoe dat vliegen er eigenlijk uitziet.
Onderstaande film toont in slow motion hoe lieveheersbeestjes 'opstijgen', en de beelden zijn werkelijk fascinerend. De ingenieuze magie van de natuur!

Via Youtube
 

Lees ook:  Noord-Brabant: van de prehistorie tot nu

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

Je keuken Feng Shui inrichten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings