Prachtige 4K-dronebeelden van iconische bezienswaardigheden in IJsland

14 januari 2021
153

Matt Mullenweg, de oprichter van Automattic en WordPress.com, heeft tijdens zijn reis in 2018 absoluut prachtige 4K-drone-opnames gemaakt over enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van IJsland. De beelden omvatten o.a. waanzinnige watervallen en loslopende paarden over de vlakte. Gewoon verbluffend.

In 2018 I took a trip with my friends Om and Mark to Iceland, it was also the first time I seriously explored drone photography and videography. 

Tip: zet zeker de beeldkwaliteit van onderstaande video zo hoog mogelijk!

 

Lees ook:  De Italiaanse Dolomieten: ontspanning, avontuur en schitterende landschappen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings