Powervrouwen voor de camera

23 oktober 2014
64

In een wereld waarin veel modellen al over een carrièreswitch moeten nadenken zodra de de 25 naderen, vinden wij het inspirerend wanneer (mode)merken juist oudere modellen inzetten. Deze vrouwen zijn voor ons het voorbeeld dat mensen ook na hun 50ste prachtig en stralend zijn!
Het leven wat in het lichaam en gezicht zit, vertelt juist een verhaal en maakt het beeld tot veel meer dan slechts 'een mooi snoetje in een leuke jurk'. Paradijsvogels Magazine speurde het internet af naar voorbeelden van deze inspirerende foto's, we hopen dat in de komende jaren nog vele van dit soort mooie campagnes gaan volgen.
Ondertussen besteden we vast onze aandacht aan een volgend bericht, namelijk: oudere, stijlvolle mannen in commercials. Kent je mooie voorbeelden? Laat het ons weten via info@paradijsvogelsmagazine.nl.
modellen ysl
Beeld: Model-diary.com
modellen wunderkind
Beeld: onbekend
modellen ysl2
Beeld: onbekend
modellen cole haan
Beeld: Thatsnotmyage.blogspot.com
modellen mac
Beeld: The Guardian
modellen debenham
Beeld: Thatsnotmyage.blogspot.com
3 women in party clothes for Debenhams
Beeld: Thatsnotmyage.blogspot.com
modellen rolex
Beeld: iamcuriousmellow.com
modellen fashion magazine
Beeld: Model-diary.com
modellen dove1
Beeld: Gatewomensstudies.blogspot.com
modellen dove2 womeneology
Beeld: Womeneology.com
modellen tk maxx2
Beeld: Thatsnotmyage.blogspot.com
modellen tk maxx
Beeld: Thatsnotmyage.blogspot.com
modellen tk maxx3
Beeld: DailyMail

Lees ook:  Paradijsvogels van aquarel en inkt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

5 redenen om te mediteren

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings