Instagrammodel worden op je 96ste: kijk naar Erni!

14 maart 2018
413

Alles staat haar goed, zit als gegoten en verandert haar van het ene op het andere moment van een stijlvolle diva in een sportieve stoere vrouw. De Oostenrijkse Ernestine Stollberg, ook wel Erni, draait er haar hand niet voor om en geniet met volle teugen van haar nieuwe rol als instagram model van PARK, een concept store in Wenen. Erni is 96! Als dat geen positief ouder worden is ...

Volgens Markus Strasser (mede-eigenaar van PARK) komt Erni al drie jaar lang bijna iedere dag langs. Vanaf een uur of 11:00 tot 18:00 is ze er. Ze past zich razendsnel aan aan de stijl die ze draagt en dat maakt het mogelijk om gewoon met een iPhone binnen een paar minuten prachtige foto's te schieten.

Ze komt lang niet altijd langs om te shooten. Ze is er gewoon al drie jaar lang bijna dagelijks en ze vindt het leuk om met andere klanten te praten. Zo is onze speciale samenwerking ook ontstaan. Toen we haar voorstelden om te poseren in kleding uit de winkel, was ze meteen enthousiast.

Artikel gaat verder onder de afbeeldingenpositief ouder worden

positief ouder worden

positief ouder worden

positief ouder worden

Positief ouder worden

Volgens Markus heeft Erni geen familie meer en is het fijn voor haar dat ze iets te doen heeft. Dat ze poseren prettig vindt en ook kan komt waarschijnlijk doordat Erni in de jaren dertig als niet-joodse deel uitmaakte van een joodse revuegroep die in Wenen regelmatig optrad. Erni trouwde met de joodse manager van het ensemble en in 1939 vluchtte de groep naar Buenos Aires om na de oorlog terug te keren en te toeren door Europa.

Ze begrijpt waar de look om gaat en hoe ze moet poseren. Erni is een echte performer, ze heeft gevoel voor humor en voor stijl.

positief ouder worden

positief ouder worden

positief ouder worden

positief ouder worden

positief ouder worden

positief ouder worden

positief ouder wordenfoto's: Markus Strasser

Het verhaal van Philipe Dumas is een mooi voorbeeld van leven met de instelling dat alles mogelijk is. Open staan voor de wereld om je heen en het roer durven omgooien is ook wat Bobbie Rose op haar 102de deed. 

 

Lees ook:  Geborduurde silhouetten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down