Vogels als kunstzinnig middelpunt

12 februari 2020
268

Claire Rosen schept magische werelden die lijken op een droom of een sprookje. In deze zgn. constructies combineert ze haar voorliefde voor het Victoriaanse tijdperk met die voor natuur en dieren. Het resultaat: sprekende 'portretten' van uiteenlopende vogels, hun verenkleed nog sterker geaccentueerd door de kleurige achtergrond.

Het lijkt haast alsof ze heel zelfbewust poseren, dit wordt versterkt door de setting waarin Rosen de vogels vastlegt.  Fascinerend hoe de twee elementen van historie en natuur samenvloeien tot een nieuw en origineel beeld.

Via Claire Rosen - Birds of a Feather

claire rosen claire rosen2 claire rosen3 claire rosen4 claire rosen5 claire rosen6 claire rosen7 claire rosen8 claire rosen9 claire rosen10

 

Lees ook:  Beeldhouwkunst met een onverwachte levensles

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings