Portretten van potloodslijpsel

27 augustus 2015
158
portretten van potloodslijpsel

Sommige mensen hebben zoveel oog voor vorm en esthetiek, dat ze met minimale inspanning de prachtigste dingen kunnen maken. Een simpele streek, een snelle draai, een paar vegen met een kwast en opeens verschijnt een levensechte beeltenis. Zo verheft Giulia Bernadella kliederen met koffievlekken tot een kunst. Gavin Worth gebruikt voor zijn minimalistische sculpturen niet meer dan één simpele ijzerdraad. En met een paar streken van zijn kwast zet Endre Penovác een perfect aaibare kat op papier.
Vandaag voegen we Kyle Bean aan het rijtje toe. Want wat eerst nog een hoopje potloodslijpsel was, wordt door zijn toedoen in een oogwenk een sprekend portret. Naast ieder portret ziet u het potloodje waar het mee gemaakt is (of wat daar nog van over is). Met deze portretten van potloodslijpsel krijgt 'tekenen met potlood' zo een totaal nieuwe betekenis. Bijzonder!
portretten van potloodslijpsel portretten van potloodslijpsel portretten van potloodslijpsel portretten van potloodslijpsel
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Zomerse portretten van kleurrijke bloemen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings