Ponte 516 Arouca: de langste wandelhangbrug ter wereld

2 mei 2021
226

De 516 Arouca-brug is de langste voetgangershangbrug ter wereld en bevindt zich in Arouca, in het district Aveiro, Portugal. Met een lengte van 516 meter en een hoogte van 175 meter verbindt het de oevers van de Paiva-rivier. Terwijl je langs de brug loopt, heb je een adembenemend uitzicht over Garganta do Paiva en Cascata das Aguieiras, beide geosites van het UNESCO-gebied Arouca Geopark. De Ponte 516 Arouca ligt in Arouca, naast de beroemde Passadiços do Paiva. 

Ponte 516 Arouca

Een wandeling van 5 tot 10 minuten

het project begon in 2016 en de bouw startte in 2017. Vanwege inzetmoeilijkheden en onvoorziene geologische problemen was het nodig om de locatie van de brug te veranderen, waardoor de bouw werd vertraagd. De voltooiing van de constructie vond afgelopen juli plaats.

Prijzen voor een bezoek aan de 516 Arouca-brug

Enkelvoudige kaartjes
Volwassene (18 tot 65 jaar) - 12 euro
Student (10 tot 17 jaar) - 10 euro
Senior (+65 jaar) - 10 euro

 Familiepakket

2 volwassenen + 1 kind - 30 euro
2 volwassenen + 2 kinderen - 40 euro
2 volwassenen + 3 of meer kinderen / jongeren - (5 euro voor elk extra kind)

Lees ook:  Werken in het buitenland

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings