Poëzie van schaduw

31 juli 2015
358

Fred Eerdekens laat zijn toeschouwers zich in bochten wringen om de betekenis van zijn werk te ontcijferen. Zo wordt u vanzelf onderdeel van de kunstwerken die Eerdekens aan de muur hangt: metalen draden die ogenschijnlijk in een willekeurige vorm gedraaid zijn. Maar zodra het licht aangaat en u in de goede hoek ervoor staat, 'projecteren' deze draden allerlei teksten op de muur. Licht, schaduw en taal vormen samen een eenheid.
Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Beeldende draden | Paradijsvogels MagazineGavin Worth paste ook deze techniek toe, maar hij maakt prachtige figuratieve voorstellingen waarin één enkele draad tot een sprekende verbeeltenis leidt..
 
[hr]
Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine Poëzie van schaduw | Paradijsvogels Magazine
[hr
 

Lees ook:  150 jaar oude porseleinfabrikant opent magazijn voor schatzoekers

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings