Poëtische beelden in papierkunst

5 januari 2016
360
Riu papierkunst

In de wereld van de papierkunst hebben we reeds vele kunstenaars de revue laten passeren. Kleurrijk, levensgroot of juist heel klein, modern, klassiek... het blijft prachtig hoe met slechts papier en een mesje deze kunstenaars de meest gedetailleerde beelden creëren.

De Japanse kunstenaar Riu mag zich terecht aansluiten in het rijtje der groten. De organische vormen zijn geïnspireerd door de natuur, gecombineerd met zwartwit contrast in het papier en een groot niveau van detail. Dromerig, poëtisch... mooi!

Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst Riu papierkunst

[hr]

Bekijk ook: Extreem gedetailleerde papieren bloemen

Maude White

[hr]

Meld je aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw mailbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Papieren bloemen met architectonische precisie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down