Poëtisch kameraadschap tussen kinderen en wilde dieren | Deel 2

9 januari 2016
418
Elicia Edijanto

De Indonesische kunstenares Elicia Edijanto is gefascineerd door de band tussen dieren en kinderen. In haar sprekende zwartwit aquarellen schildert ze wilde dieren als cheetahs en olifanten op poëtische wijze samen met kleine kinderen, allebei op hun gemak. "De natuur inspireert mij", vertelt ze, "ik kies vaak voor kinderen en dieren als mijn onderwerp omdat ze beiden oprecht en onbevooroordeeld zijn. Dat is volgens mij de basis voor een innige band tussen hen."

We publiceerden al eerder werk van Elicia Edijanto, hieronder vindt u de meest recente aanvullingen in haar oeuvre.

Elicia Edijanto Elicia Edijanto Elicia Edijanto Elicia Edijanto Elicia Edijanto Elicia Edijanto Elicia Edijanto Elicia Edijanto

 

[hr]

Bekijk ook: Parijs in aquarel (!)

thierry duval9

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Uit de kunst | Schatten uit zee

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down