Deze bakker maakt prachtige eetbare tuinen van kleine taartjes

27 september 2017
316

Het is enorm inspirerend hoe sommige mensen van hun hobby hun beroep weten te maken. Ivenoven is daar een van. Zij runt met haar echtgenoot een patisserie en versiert haar taarten en cupcakes met hyperrealistische bloemen en planten. De decoraties zijn zo mooi dat het bijna zonde is om op te eten.

Jong geleerd is oud gedaan

Voor Ivenoven begon haar droom al op jonge leeftijd. Ze kreeg haar liefde voor het bakken van taarten en cupcakes er met de paplepel ingegoten van haar moeder en haar peetmoeder. Ze groeide op in Indonesië tussen klassieke Indonesische taarten zoals bolu lapis surabaya, bolu marmer en bolu lapis legit.

Zoals Ivenoven zelf zegt begon haar passie terwijl ze als kind in het huis van haar peetmoeder op zoek was naar recepten om thuis uit te proberen, "want die vrouw maakte de lekkerste koekjes in de omgeving." Haar peetmoeder heeft haar alles geleerd wat ze wist over bakken.

Een succesvolle patisserie

Sinds januari 2014 is Patisserie Ivenoven officieel een feit! Inmiddels werken er maar liefst 14 gepassioneerde vrouwelijke bakkers die elke dag schitterende creaties maken. Je ziet de liefde voor het en aandacht voor elke bloem en plant terug in de taarten. Mooi!

Kijk voor meer voorbeelden ook op Ivenoven's Instagram.

taart 1 taart 2 taart 3 taart 4 taart 5 taart 6 taart 7 taart 8 taart 9 taart 10 taart 11 taart 12 taart 13 taart 14 taart 15 taart 16

Bekijk ook deze prachtige creaties van verschillende bakkers die bloementaarten maken. Om van te watertanden.

Lees ook:  Levensgroot onkruid siert de stad

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings