Plant een boek

8 juni 2015
193

In Argentinië verschijnen per jaar zo'n 1500 nieuwe boeken. Per dag worden 6000 boeken gedrukt, dat is gelijk aan ruim 45 miljoen pagina's per dag. De bron van dit alles? Bomen. Een Argentijnse uitgever wilde graag een positieve, educatieve boodschap een kinderen meegeven: de aardse bronnen zijn niet onuitputtelijk, en je moet zorgen dat de dingen die je maakt ook weer aan de aarde teruggeven kunnen worden.
Daarom maakten zij een boek dat je, wanneer je het uit hebt, kunt planten zodat er weer een boom uit kan groeien: in de pagina's zitten de zaden van jacaranda's verwerkt. Waar vervolgens weer een boek van kan worden gemaakt. Inspirerend!
https://youtube.com/watch?v=xgy2a9tFSPUframeborder%3D0allowfullscreen
Plant een boek | Paradijsvogels Magazine Plant een boek | Paradijsvogels Magazine Plant een boek | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  Levenslessen van Theo Maassen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings