Plan alvast de mooiste tussenstop overnachtingen voor je autovakantie in 2021

17 februari 2020
166
6x romantisch overnachten in Amsterdam

Ben je toe aan vakantie en zoek je nog een leuke manier waarop je die vakantie kunt vieren? Dan is het een goed idee om een keer met de auto op vakantie te gaan. De autovakantie wordt steeds populairder. Dit komt doordat er een heleboel voordelen zitten aan met je eigen auto op vakantie gaan. We hopen natuurlijk dat we in de zomer van 2021 weer op vakantie kunnen. Europa heeft geweldige vakantiebestemmingen en de auto kan je van Oostenrijk tot Frankrijk en Italië of Spanje brengen. Soms is je eindbestemming misschien een beetje te ver om in één keer te rijden. Een overnachting een Formule 1 Hotel of ander hotel bied dan uitkomst. In dit artikel lees je hoe je op een makkelijke manier een tussenstop tijdens de autovakantie kunt inplannen.

Inspiratie voor een gezellige autovakantie

Met de auto op vakantie is een leuk en gezellig avontuur. In de auto kunnen jullie naar jullie favoriete muziek luisteren, spelletjes doen en plannen maken voor de rest van de vakantie. Wanneer je veel wil zien, is het een leuk idee om een roadtrip langs verschillende plekken uit te stippelen. Je zou tijdens de autovakantie zelfs verschillende landen aan kunnen doen. Hoe leuk is het om onderweg een overnachting te boeken en een stadje of dorpje te bekijken, terwijl je de dag erna weer verder rijdt?

Veel mensen vinden dit een hele fijne manier van vakantie vieren omdat ze zelf het tempo kunnen bepalen. Vind je het fijn op de plek waar je nu bent? Dan boek je toch gewoon één of twee nachtjes extra!

Lees ook:  Vondsten uit de natuur worden botanische kunstwerken

Wat zijn de voordelen van een autovakantie?

Een autovakantie neemt veel vrijheid met zich mee. Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer en hoe laat je vertrekt. Rijden jullie liever ’s nachts of juist overdag? Je bepaalt zelf wat je de fijnste vertrektijd vindt en dan is het tijd om te gaan. Een autovakantie zorgt er daarnaast voor dat je zoveel spullen mee kunt nemen als je zelf wil. Het gedoe om maar één koffer van 20 kilo mee te kunnen nemen is voorbij. Bovendien hoef je op je vakantiebestemming geen auto meer te huren, omdat je gewoon je eigen auto bij je hebt. Dat is toch ideaal?

Met de auto op vakantie gaan is ook nog eens beter voor het milieu. Je stoot nam veel minder CO2 uit dan wanneer je met het vliegtuig op vakantie zou gaan. Wanneer je tijdens de vakantie ook eens de trein pakt, ben je al helemaal milieubewust bezig!

Regel je overnachting makkelijk en snel via Tussenstop.com

Door leuke overnachtingen tijdens je roadtrip te plannen maak je jouw autovakantie nog mooier en relaxter. Op Tussenstop.com kun je eenvoudig je autovakantie plannen. Vul eerst je plaats van vertrek in en geef vervolgens de eindbestemming aan. Je kunt ook selecteren na hoeveel km of uren rijden je graag een tussenstop wil inplannen. De slimme tussenstopplanner rekent dan voor je uit waar jij het beste kunt overnachten en geeft je ook nog inzicht in beschikbare hotels. Op die manier leer je steden en dorpen kennen waar je normaal gesproken niet bij stil zou staan. Kies dus voor een beetje avontuur en geniet van de onontdekte plekjes die je onderweg tegenkomt. 

Lees ook:  Levensechte dieren gemaakt van oude autobanden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings