Het perfecte hotel voor echte boekenwurmen staat in Óbidos

31 januari 2017
124

In het Portugese Óbidos staat het hotel The Literary Man. Naast hotelkamers en een bar hebben ze hier ook boeken, 50.000 om precies te zijn. Hier slaap, eet, badder en ontbijt je tussen de vintage klassiekers, hedendaagse best sellers en inspirerende kookboeken: er is voor ieder wat wils. 

Heerlijk om na een dag het oude stadje te hebben bekeken (ook de moeite waard: 700 jaar aan historie..) een boek uit te zoeken en op de bank te ploffen of in bad te gaan lezen.

Meer info vind je hier.

 

boekenhotel 3 boekenhotel 4 boekenhotel 5 boekenhotel 7 boekenhotel 8 boekenhotel 9 boekenhotel 10 boekenhotel 11 boekenhotel

Meer informatie

Lees ook:  Lichter leven | De gulle boom

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings