Pensioen? Deze 84-jarige smid gaat nog elke dag met een glimlach naar zijn werk

9 januari 2016
332
ijzersmid engeland

Hardy Fred Harris is 84 jaar en de langst-werkende ijzersmid in Engeland. Op 10-jarige leeftijd (d.d. 1938) begon hij met werken om er nooit meer mee op te houden: 12 uur per dag, iedere dag. Harris ontfermt zich over kapotte stoommotoren, vliegtuigonderdelen maar maakt ook ijzeren ornamenten: van alle markten thuis. Zonder handschoenen, dus hij zal inmiddels over een goede set aan vuurvaste vingers beschikken.. Voor hem is pensioen geen optie: "Ik zal nooit stoppen met dit werk!"

Via: vimeo

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Hoe je de tijd kunt vertragen als je ouder wordt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down