Pensioen? Deze 84-jarige smid gaat nog elke dag met een glimlach naar zijn werk

9 januari 2016
206
ijzersmid engeland

Hardy Fred Harris is 84 jaar en de langst-werkende ijzersmid in Engeland. Op 10-jarige leeftijd (d.d. 1938) begon hij met werken om er nooit meer mee op te houden: 12 uur per dag, iedere dag. Harris ontfermt zich over kapotte stoommotoren, vliegtuigonderdelen maar maakt ook ijzeren ornamenten: van alle markten thuis. Zonder handschoenen, dus hij zal inmiddels over een goede set aan vuurvaste vingers beschikken.. Voor hem is pensioen geen optie: "Ik zal nooit stoppen met dit werk!"

Via: vimeo

[hr]

Lees ook: Deze Japanse poppenmaker is de rust zelve

Japanse poppenmaker

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

 

 

Lees ook:  15 geluksmomenten om energie van te krijgen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings