Pauline Bastard tovert gevonden voorwerpen om naar fototoestellen

14 januari 2021
391

De Franse kunstenares Pauline Bastard heeft een grote serie sculpturale camera's gemaakt van gevonden voorwerpen die ze de afgelopen jaren heeft samengesteld tijdens reizen in Bratislava, Sao Paulo, Brussel, New York, Los Angeles en Londen. Gemaakt met een assortiment gebroken en versleten puin, vertegenwoordigen deze objecten de gefragmenteerde herinneringen aan bezochte plaatsen. Ze zegt: "Ik heb mijn constante beweging geleidelijk in mijn werk geïntegreerd. Ik maak altijd werken als ik reis, ik heb soortgelijke rituelen in elke stad waar ik doorheen ga, ik pak dingen op en maak dan een object."

Lees ook:  Kunstenares geeft servies en bestek een schitterend tweede leven als kunstwerk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down