Overnacht in dit openluchthotel in Zwitserland

10 september 2020
188

Overnachten onder een fraaie sterrenhemel en wakker worden tussen de bergen: het kan bij het Null Stern Hotel in Zwitserland. Onder het motto 'de enige ster dat ben jij' is dit hotel zonder sterren opgericht. Of nou ja, hotel: deze unieke slaapplek is beter te omschrijven als een bed midden in de ongerepte natuur.

Hier slaap je namelijk letterlijk onder de duizenden sterren in de Zwitserse buitenlucht. Misschien had de slaapplek dan toch echt een andere benaming moeten hebben. Iets met duizend sterren in één nacht... Wauw! Kijk mee en bewonder.

Wat is het Null Stern Hotel in Zwitserland?

Deze bijzondere slaapplek in Zwitserland is anders dan alle andere accommodaties waar je misschien al eens geweest bent. Hier slaap je namelijk op een heerlijk boxspringbed dat buiten in een bijzondere omgeving staat. Op verschillende plekken in Zwitserland vind je 'kamers' van dit unieke hotel. Wil je wakker worden tussen de wijnvelden of heb je liever een bed met uitzicht op de bergen? De keuze ligt volledig bij jou!

Het Null Stern Hotel is een initiatief van ondernemers Patrik en Frank Riklin. Deze ervaren hoteliers vonden dat het tijd was voor iets nieuws, iets origineels. Inmiddels zijn er heel wat originele slaapplekken over de hele wereld te vinden, maar écht in de buitenlucht slapen en ook nog eens in een goed bed? Dat bestond nog niet. Op deze plek wordt back to basic gecombineerd met luxe. Je slaapt namelijk op een kwalitatieve boxspring en je wordt bediend door een heuse butler die je een drankje en een ontbijt komt brengen. Over luxe gesproken!

Lees ook:  Bezienswaardigheden in Rome die je niet mag missen

Wat betaal je voor een overnachting in de Zwitserse open lucht?

Er zijn meerdere locaties te boeken. Vrijwel iedere overnachting kost rond de € 295 (tarieven voor 2020). Hier krijg je gelukkig heel wat voor terug. Ten eerste slaap je op een plek waar niemand anders is. Hier geniet je samen van de mooiste uitzichten en de meest bijzondere momenten. Tijdens je verblijf krijg je een welkomstdrankje, een grote ontbijtmand en je parkeerkosten vergoed. En die butler? Die komt en gaat wanneer jij dat wilt!

Er is natuurlijk altijd een kans dat het gaat regenen in Zwitserland. Wanneer dat nou net gebeurt wanneer je een overnachting hebt geboekt, wordt er altijd naar een passend alternatief gezocht. Er is bijvoorbeeld een mooie Alpenhut in de buurt waar je terecht kunt om te slapen. Ook is er een oud wijnvat beschikbaar als alternatief. Het liefst slaap je natuurlijk gewoon in het heerlijke bed in de natuur. Gelukkig staat Zwitserland bekend om regelmatig lekker weer.

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings