4 seizoenen in 40 seconden

30 december 2019
142

De overgang tussen de seizoenen maken wij logischerwijs alleen heel geleidelijk mee. Toch is er in de transitie naar elk nieuw seizoen altijd wel een moment dat het voelt alsof het 'opeens herfst is geworden'. Fotograaf Eirik Solheim maakte een jaar lang vanaf hetzelfde punt van zijn balkon foto's - deze werden de basis van onderstaand filmpje.

Door zijn lens zien we hoe de bomen zwaar worden van de sneeuw, hoe het zachte groen van de lente doorbreekt, de zomer in volle glorie inzet en de bladeren vervolgens rood kleuren.

En dat alles in 40 seconden. Leuk zijn ook de bijbehorende geluiden van de natuur en de vogels die Solheim opnam met zijn camera.

Via Vimeo

 

Lees ook:  Lichter leven | Het goede morgen project

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings