Ouder worden met stijl | Inspiratie

16 februari 2016
1094

Ari Seth Cohen is inmiddels even bekend als zijn modellen die hij op straat ontmoet. Met zijn foto's laat hij aan de wereld zien dat ouder worden allerminst betekent dat een mens moet inboeten aan stijl en flair.

Integendeel, de vrouwen die hij vastlegt lijken te willen zeggen dat schoonheid tijdloos is, en dat stijl en smaak alleen maar meer verfijnd of uitgesproken worden met de jaren. Voor de één zijn de vrouwen een bron van inspiratie, voor de ander vooral een exotisch soort dat graag gezien wordt op Fifth Avenue en omstreken. Of het je eigen smaak is of niet, kleurrijk zijn ze in ieder geval!

In Nederland hebben we onze eigen Ari Seth Cohen, namelijk straatfotografe Misja B (64). Op straat spot zij de iets oudere hippe vrouwen en mannen om ze vervolgens te portretteren en hun te vragen naar de verhalen achter de kledingstukken die ze dragen of in welke geheime winkels ze die kopen. Prachtige inspiratie voor wie zijn of haar stijl (opnieuw) wil uitvinden! Lees hier het interview met haar over haar levenskunst.

Onderstaande foto's zijn van Ari Seth Cohen, gemaakt onder de bekende noemer van Advanced Style.

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

advanced style

 

 

Lees ook:  8x bewijs dat Moeder Natuur de grootste kleurkunstenares is

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

Meditatie voor chakra balans: ontdek hoe het werkt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings