Ouder worden in stijl | Nu is het de beurt aan de mannen

2402 VIEWS
Ouder worden in stijl | Nu is het de beurt aan de mannen

Met het nieuwe boek van Advanced Style, Older and Wiser, waarvoor Ari Seth Cohen weer een prachtige set mensen heeft vastgelegd, is het idee dat je vanaf je 50ste alleen maar twinsets aankan en je je moet confirmeren aan het beeld van ‘ouder worden’ weer verder weggezet. Wat ons betreft kan het niet kleurrijk genoeg zijn! Of zoals kunstenares Sue Kreitzman in het boek van Cohen treffend zegt: “Draag geen beige, je kunt er aan doodgaan.”

De focus bij het in beeld brengen van dergelijke mode-iconen ligt vaak op vrouwen. Maar gelukkig zijn er ook steeds meer mannen te vinden die hun lamswolletje verruilen voor een modestijl in vol ornaat. We zetten een paar van onze favoriete foto’s op een rij. Om vrolijk van te worden! Wie zou hier nog meer in het rijtje passen..?

Foto’s: Advanced Style, Ari Seth Cohen

advanced style mannen

advanced style mannen2

advanced style mannen3

advanced style mannen4

advanced style mannen5

advanced style mannen6

advanced style mannen7

advanced style mannen8

In Nederland is straatfotografe en blogger Misja B. op dit vlak actief, hierbij een selectie van haar foto’s. Meer kun je op haar blog zien.

advanced style mannen misja

advanced style mannenmisja6

advanced style mannenmisja3 fred

Ook Günther Grabenhöft is van mening dat je nooit te oud bent om er patent uit te zien. Zijn leeftijd houdt hij al jaren geheim, maar dat is ook direct irrelevant als je zijn outfit bekijkt. Hier zijn nog meer foto’s van hem te zien.

advanced style mannen9


Op de blog van de Nederlandse Advanced Style, Misja Beijers, zijn nog meer hippe, íets oudere (zoals Misja het zelf zegt) mannen (en vrouwen) te bekijken die Misja zelf op de foto zet.

Lees ook:  Gelapte schoenen | Poëzie

Misja B

 

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Waarom yoga in de natuur goed voor je is
Het mooiste liedje over samen oud worden van Herman van Veen
Een nuchter en mooi gedicht over ouder worden
Dit 80-jarige stel vierde hun jubileum door de marathon te winnen