Vier de jaarwisseling in de stilte van de natuur

23 december 2016
321

Aan de ene kant is het heerlijk om tijdens de jaarwisseling de knetterende voorstelling van licht te aanschouwen. Bengaals vuur, gillende keukenmeiden, Romeinse kaarsen - het heeft absoluut iets bevredigends om zo de het nieuwe jaar in te luiden. Maar niet iedereen zit te wachten op het oorverdovende lawaai, om nog maar niet te spreken van de rommel - vooral de duizendklappers dragen er flink aan bij - de volgende dag op straat.

Daarom stelt Staatsbosbeheer natuurkampeerterreinen open voor iedereen die Oud & Nieuw wil vieren in de rust van de natuur. Een bijzondere invulling van de jaarwisseling! Met een goede tent en fijne slaapzak is het allesbehalve koud, en als je geluk hebt word je gewekt door een hert en kraakhelder winterzonnetje.

Vuurwerk is verboden, met uitzondering van een paar gezellige sterretjes. Geen lawaai en alleen het licht een knapperend vuur. Met een schaal heerlijke koude oliebollen, wat overpeinzingen betreffende het voorgaande jaar, een pan glühwein op het kampvuur en een warme slaapzak lijkt ons dit een magisch begin van 2017!

Op de website van Staatsbosbeheer kun je zien welke natuurkampeerterreinen in het bos open zijn tijdens de jaarwisseling.

kamperen-sneeuw6 kamperen-oud-en-nieuw

oud en nieuw 2

 

 

Lees ook:  Het moment dat je opeens de oudste op het feestje bent

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings