Optische illusies in dromerige schilderijen

23 april 2020
221

Na Magritte is er nu Rob Gonsalves. De illusies die hij creëert zijn vaak zo subtiel dat je ogen het verhaal van de tekening nauwgezet moeten volgen voordat duidelijk wordt dat deze schilderijen toch echt een loopje met je voorstellingsvermogen nemen. Onder de noemer 'magisch realisme' put Gonsalves, van origine architect, inspiratie uit dromen en zijn fantasie.

Fascinerend hoe in elk beeld de twee werelden in een fijngevoelig continuüm overgaan.

gonsalves gonsalves2 gonsalves3 gonsalves4 gonsalves5 gonsalves6 gonsalves7 gonsalves8 gonsalves9 gonsalves10 gonsalves11 gonsalves12

Lees ook:  Bijzondere effecten brengen de schilderijen van Edward Hopper tot leven

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een gedicht van Rutger Kopland: De stem van een cello

Stilte retraites in Nederland

Klimhortensia – Hoe moet je ze snoeien en verzorgen?

Wat als je het even niet meer weet?

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings