Bed & Basket: Logeer met je hond aan de Engelse Rivièra

1207 VIEWS
Bed & Basket: Logeer met je hond aan de Engelse Rivièra

In het zuidwesten van Engeland ligt de provincie Cornwall. Hoewel dit deel van de wereld bekend staat om grijs weer, wind en regen heerst er in Cornwall juist een zacht, subtropisch klimaat. Als zgn. Engelse Rivièra is het een ideale vakantiebestemming. En voor hondenliefhebbers hebben we goed nieuws: we stuitten op deze leuke Bed & Basket waar je kunt logeren met je hond(en)!

Waar logeert je hond?

Het is voor hondeneigenaars vaak een lastig karwei om een reis te boeken met hond: het land is te warm, te ver weg of de accommodatie staat huisdieren niet toe. Je laat je trouwe viervoeter uiteraard ook liever niet bij de eerste de beste achter.

Bed & Basket

De eigenaren van Bed & Basket – Brian en Dawn – liepen jarenlang tegen dezelfde problemen aan. Zij bezochten Cornwall geregeld, maar ergerden zich aan het feit dat je bijna nergens met je hond naartoe mag. Dat moet anders kunnen en dus kochten zij een stuk land om hun verblijf op te zetten.

Brian en Dawn bouwden vier stenen schuurtjes geheel in Cornwall-stijl en hebben deze comfortabel ingericht met een vuurhaard in de woonkamer, een badkamer en een keuken. Uiteraard ligt er voor de haard een lekker kleedje en mandje voor je hond(en). Tevens zijn de huisjes voorzien van een patio met barbecue. ‘s Morgens heb je verse eieren van de kippen die er vrij rondlopen.

Lees ook:  "Ik loop ieder jaar een deel van de Sint Jacobsroute met mijn zussen"

Veel natuur

Het verblijf ligt vlakbij St. Austell, in een landelijke omgeving. Je kan hier heerlijk wandelen en er is veel ruimte voor de honden om te rennen. Neem ze ook mee naar het strand! Als je even een uitstapje wil maken zonder hond dan kun je hem of haar bij Brian en Dawn voor een paar uur achterlaten in de kennel.

Kijk voor een impressie van Bed & Basket en de omgeving ook even op hun Facebookpagina.

B&B 1

B&B 2

B&B 3

B&B 4

B&B 5

B&B 6

B&B 7

B&B 8

B&B 9

B&B 10

B&B 11

B&B 12

B&B 13

B&B 14

B&B 15

B&B 16

B&B 17

B&B 18

B&B 19

B&B 20

Een ander leuk concept is Trusted House Sitters: je verblijft gratis in een woning terwijl je op het huisdier past van de eigenaar. Zo kan je je liefde voor reizen en dieren met elkaar combineren. 

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

De 7 beste bezienswaardigheden in Parijs
De 6 beste bezienswaardigheden in Bordeaux
Schatzoeken: de beste rommel- en antiekmarkten van Europa
Noord-Bohemen: een unieke bestemming in Tsjechië