Bed & Basket: Logeer met je hond aan de Engelse Rivièra

11 augustus 2017
764

In het zuidwesten van Engeland ligt de provincie Cornwall. Hoewel dit deel van de wereld bekend staat om grijs weer, wind en regen heerst er in Cornwall juist een zacht, subtropisch klimaat. Als zgn. Engelse Rivièra is het een ideale vakantiebestemming. En voor hondenliefhebbers hebben we goed nieuws: we stuitten op deze leuke Bed & Basket waar je kunt logeren met je hond(en)!

Waar logeert je hond?

Het is voor hondeneigenaars vaak een lastig karwei om een reis te boeken met hond: het land is te warm, te ver weg of de accommodatie staat huisdieren niet toe. Je laat je trouwe viervoeter uiteraard ook liever niet bij de eerste de beste achter.

Bed & Basket

De eigenaren van Bed & Basket - Brian en Dawn - liepen jarenlang tegen dezelfde problemen aan. Zij bezochten Cornwall geregeld, maar ergerden zich aan het feit dat je bijna nergens met je hond naartoe mag. Dat moet anders kunnen en dus kochten zij een stuk land om hun verblijf op te zetten.

Brian en Dawn bouwden vier stenen schuurtjes geheel in Cornwall-stijl en hebben deze comfortabel ingericht met een vuurhaard in de woonkamer, een badkamer en een keuken. Uiteraard ligt er voor de haard een lekker kleedje en mandje voor je hond(en). Tevens zijn de huisjes voorzien van een patio met barbecue. 's Morgens heb je verse eieren van de kippen die er vrij rondlopen.

Veel natuur

Het verblijf ligt vlakbij St. Austell, in een landelijke omgeving. Je kan hier heerlijk wandelen en er is veel ruimte voor de honden om te rennen. Neem ze ook mee naar het strand! Als je even een uitstapje wil maken zonder hond dan kun je hem of haar bij Brian en Dawn voor een paar uur achterlaten in de kennel.

Lees ook:  Op reis! Zo beleef je de eindeloze zomerdagen in de Finse wildernis

Kijk voor een impressie van Bed & Basket en de omgeving ook even op hun Facebookpagina.

B&B 1

B&B 2

B&B 3

B&B 4

B&B 5

B&B 6

B&B 7

B&B 8

B&B 9

B&B 10

B&B 11

B&B 12

B&B 13

B&B 14

B&B 15

B&B 16

B&B 17

B&B 18

B&B 19

B&B 20

Een ander leuk concept is Trusted House Sitters: je verblijft gratis in een woning terwijl je op het huisdier past van de eigenaar. Zo kan je je liefde voor reizen en dieren met elkaar combineren. 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

20 mooiste parken in Londen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings