Op flats in Goes staan gigantische duiven geschilderd zoals je ze nog nooit eerder zag

24 februari 2019
338

In steden als Amsterdam of Barcelona word je soms gek van ze en ze worden ook weleens ratten met vleugels genoemd, maar straatkunstenaar Super A is het daar niet mee eens. Hij toont ons in gigantische muurschilderingen de mooie, kleurrijke en grappige kant van duiven. 

Herkansing 

In Goes werd in 2015 het evenement Mural Goes georganiseerd, een festival waarin de stad werd omgetoverd tot straatkunstwalhalla. Super A, of Stefan Thelen zoals hij eigenlijk heet, komt uit Goes en had een tijd daarvoor al een gigantische duif geschilderd op de zijkant van een gebouw. Helaas brandde dat pand volledig af en ging de schildering verloren, maar voor het straatkunstfestival mocht Super A nieuwe schilderingen maken. En natuurlijk werden het duiven.

Gekke blikken en felle kleuren

Inmiddels heeft hij al veel meer gekke vogels in het groot afgebeeld en intrigeren ze veel mensen. Hun blikken, felle kleuren en indrukwekkende veertjes zijn op een bijzondere manier afgebeeld en houden je aandacht zeker vast. Super A maakt nog veel meer andere kunstwerken, waaronder ook andere vogels, schilderijen en beelden. Volg zijn werk via zijn website.

 

super-a-3

super-a-5

super-a-4

super-a-2

super-a-1

 

Meer mooie muurschilderingen van vogels? In Rome toonde kunstenaar Eron ons het wegvliegen van een reiger en een zeemeeuw op verschillende momenten. Een cadeautje aan de voorbijganger. 

 

Lees ook:  Huis inrichten? Voorkom veelgemaakte fouten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings