Op de lente!

30 mei 2015
131

De lente ... de eerste echt warme zonnestralen mogen we steeds meer opvangen. Wat heerlijk! Daarom dit mooie gedicht van Rim Sartori, om de lente te vieren.
[hr]
De deur van de patio staat open
een stoel die kraakt
buurman zaagt en zaagt
een tak valt.
Mijn naaste buurvrouw
galmt haar operafragmenten
Mijn andere buur klopt met een hamer.
Ik drink een glas rode wijn.
En proost op de lente,
de zon en het ‘slagje’ op het vlees.
Schuif de deur van de patio dicht
Volop loert de zon door de ramen.
De kamer is geel getooid,
het lijkt wel Lente!
Ik kijk in de spiegel
zweef naar mezelf toe,
als ik me omdraai, ben ik weg
'Een leuke dag', Rim Sartori, mei 2010

Lees ook:  Voor alle boekenwurmen: een prachtig gedicht van Ida Gerhardt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

Je keuken Feng Shui inrichten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings