Fluitiste krijgt onverwacht bezoek

26 september 2014
39

Wanneer ze hadden geprobeerd om dit te regisseren was het nooit gelukt: tijdens haar deelname aan de Carl Nielsen International Flute Competition krijgt een deelneemster gezelschap van een vlinder. Hoewel het haar concentratie ongetwijfeld niet ten goede komt, speelt ze onverstoorbaar door.
Ondertussen genieten wij van de mooie combinatie van natuur en prachtige muziek...

[hr]

Anderen bekeken ook: pianiste Maria Joao Pires verwacht een totaal ander muziekstuk dan de dirigent inzet...

maria joao pires

Lees ook:  Oermuziek uit de IJzertijd | Een ongehoord muzikale ‘hmmm’

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een goed gevoel hebben is het halve werk

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings