Onverwachte natuurkunst in het bos

31 oktober 2016
415

Nu de herfst ervoor zorgt dat er elke dag verse bladeren, kastanjes, appels en takken voor het oprapen liggen is dat extra reden om vaak het bos in te gaan. Niet alleen voor een wandeling, maar voor een creatieve middag. Met de bomen of zachte bosgrond als je canvas zijn er talloze mooie kunstwerken te verzinnen. Creëer een mandala van dennenappels, maak een schilderij van gekleurde bladeren dat licht geeft als de zon erop staat, of gebruik de wilde appels die van de boom zijn gevallen voor een stuk moderne kunst in het bos.

Bonuspunt: het werkt erg rustgevend én is een leuke verrassing voor de volgende wandelaar. Wie weet waartoe hij of zij weer wordt geïnspireerd!

natuurkunst-verzameling natuurkunst-verzameling2 natuurkunst-verzameling4 natuurkunst-verzameling5 natuurkunst-verzameling6

b

b

natuurkunst-verzameling8 natuurkunst-verzameling9

 

Lees ook:  4x waarom je van een halfuurtje dansen gezonder en gelukkiger wordt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings