Deze ontzagwekkende foto's van golven zijn net schilderijen

23 maart 2017
154

De Canadese Trevor Pottelberg fotografeert natuur en landschappen op een bijzondere manier. Van stranden, weilanden en bossen, maar ook van bruggen en huizen in de natuur en van natuurfenomenen maakt hij verstilde beelden die soms net een schilderij lijken.

Ook het merengebied in Ontario waar hij woont, is een dankbaar fotografie-onderwerp. Hoe harder de wind waait, hoe meer hij aangetrokken wordt door de soms angstaanjagend hoge golven. Wanneer anderen op zoek gaan naar beschutting, gaat hij juist op pad om het natuurgeweld te fotograferen.

De omstandigheden kunnen gevaarlijk zijn, maar dat levert wel deze prachtige beelden op. De meeste foto's maakt hij in het najaar en het begin van de winter. Volgens hem zijn de condities het beste bij een temperatuur onder nul, wat hem al een aantal keren bevroren vingers heeft opgeleverd.

Hieronder vind je een indrukwekkende serie foto's van de golven bij Lake Erie. Met deze soms spookachtige beelden kun je je goed voorstellen in welke angstaanjagende situaties zeevaarders terechtkomen op hun lange tochten over zeeën en oceanen. Ontzagwekkend!

Wil je meer zien van zijn bijzondere, soms surrealistische landschapscollectie, kijk dan op Trevor Pottelbergs website.

 

# 1Golven Trevor Pottenberg

#2 Golven Trevor Pottenberg

#3Golven Trevor Pottenberg

#4Golven Trevor Pottenberg

#5Golven Trevor Pottenberg

#6Golven Trevor Pottenberg

#7Golven Trevor Pottenberg

#8Golven Trevor Pottenberg

#9Golven Trevor Pottenberg

#10Golven Trevor Pottelberg

 

Via Bored Panda
Lees ook:  Prachtige foto's van kleurrijke champignons doen je verlangen naar de herfst

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontdek de schoonheid van Nederlandse wandelgebieden

Ingrid Bergman | Dualiteit

Op vakantie naar de Malediven: activiteiten om te doen

Backpacken in Mexico: de top 5 plaatsen die je moet bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings