Zeldzame sneeuwval verandert subtropisch Kyoto in een wintersprookje

27 december 2017
460

Kyoto, de stad die meer dan duizend jaar de keizerlijke hoofdstad van Japan is geweest, staat bekend om haar schoonheid. Bloeiende rode kersenbloesem geeft nog meer kleur aan de al prachtige traditionele architectuur, wat deze stad vol cultuur tot een van Japans grootste trekpleisters maakt. 

Maar, met haar vochtige subtropisch klimaat en temperaturen die bijna nooit onder de tien graden zakken is sneeuwval in Kyoto op zijn zachtst gezegd zeldzaam. Dat maakt onderstaande foto's van Kyoto in de sneeuw zo bijzonder. De verfijnde structuren en vormen van het Japans historisch erfgoed lijken door deze ongewone witte winterdeken zo uit een sprookjesboek te komen.

Prachtige foto's van Kyoto's traditionele architectuur in de sneeuw

In dit artikel gaat de sneeuw- en ijsschoonheid nog even verder. Geniet van witte winterlandschappen, als door de tijd bevroren, en heldhaftige zonnestralen die zich nog net door schitterende ijskristallen laten zien.

Lees ook:  Snijkunstwerken van gevallen bladeren

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down