(Onder)waterverf

10 september 2015
355

In 2001 publiceerde Werner Grüter het boek 'Life in the Sea', waarin hij een indrukwekkend beeld geeft van de rijke onderwaterwereld in boeiende verhalen en prachtige kleurenfoto's. Grüter is van origine professor in de neurologie en psychiatrie, maar raakte zeer gepassioneerd over maritieme biologie en is actief duiker en onderwaterfotograaf. Zelf omschrijft hij zijn passie als volgt:
[quote text_size="medium"]
"De zee was een broedplaats waarin al het leven haar oorsprong vindt, en waarin ons bestaan is geworteld. Miljarden jaren van evolutionaire ontwikkeling hebben een betoverende variëteit aan vormen, kleuren, levensvormen en gedragspatronen voortgebracht"
[/quote]
En zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, want na het lezen van het boek liet tekenaar Vladimir Stankovic zijn creatieve inspiratie de vrije loop. In fictieve encyclopedie-achtige tekeningen legde hij het ene na het andere mysterieuze onderwaterwezen vast. Deels gebaseerd op de verhalen en uiteenzettingen van Grüter, deels ontsproten uit zijn eigen rijke fantasie... wie wil er niet leren uit zo'n schoolboek?
Onderwaterverf | Paradijsvogels Magazine Onderwaterverf | Paradijsvogels Magazine Onderwaterverf | Paradijsvogels Magazine Onderwaterverf | Paradijsvogels Magazine Onderwaterverf | Paradijsvogels Magazine Onderwaterverf | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
 

Lees ook:  Kanoën en kajakken in vloeiende lichtsculpturen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down