Een ode aan de kleur turquoise in verrassende creaties van alledaagse voorwerpen

6 oktober 2016
491

Benedetto Demaio is een Italiaanse kunstenaar die kiest voor abstracte kunst. En voor de kleur turquoise. Blijkbaar raakt hij een snaar, want met deze aanpak verzamelde hij al meer dan 80.000 volgers op Instagram. Demaio legt prachtige minimale composities vast die hij creëert met alledaagse voorwerpen en voorstellingen in soms verrassende scenario’s. Zijn frisse blik en de focus op de kleur turquoise maken zijn fotoverzameling tot een interessant geheel. Voor Demaio heeft de focus op kleur een betekenis die verder gaat dan een esthetische reden:

‘Wanneer ik mij kan verschuilen in kleuren, voel ik me beschermd. Laat de kleuren samen leven, wees stil en luister naar hun stem. Het is een eenvoudig en prachtig koor. Dit is de muziek waar ik van houd!’

{ Fluidness } • Water, ecoline ink, acrylic color and a music box: these are the ingredients for a magical show. Try it on!

Een video die is geplaatst door Benedetto Demaio (@benedettodemaio) op

ode

ode-3

ode-1

ode-5 ode-9

ode-4

ode-8

ode-10 \

ode-7

ode-17

ode-18 ode-19

ode-14

ode-15

ode-11

ode-12

ode-20

schermafdruk-2016-10-06-15-11-55 schermafdruk-2016-10-06-15-12-36 schermafdruk-2016-10-06-15-13-01

 

Lees ook:  Zo moet het voelen als je dwars door de regenboog heen wandelt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down