Ode aan de bloem | Hoe wetenschap verandert in poëzie

12 mei 2014
32

Richard Feynman was een zeer charismatisch Amerikaanse natuurkundige. Hij was invloedrijk op het gebied van kwantumelektrodynamica en won in 1965 de Nobelprijs voor de natuurkunde.
Ook stond hij bekend als brandkastkraker, nachtclubganger, tekenaar, bongospeler en kenner van de Mayacultuur. Feynman is zo vaak geciteerd dat het waarschijnlijk is dat hij niet eens alles zelf heeft gezegd... Maar zijn ode aan de bloem uit 1981 is vastgelegd op band, en in dit filmpje uitvoerig geïllustreerd met een mooie animatie.

Bron: froot.nl

Lees ook:  Drinkende dieren gefilmd vanuit de waterbak

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het principe van vrouwen en haarvrij, wat vinden we ervan?

De betekenis van de kleur van je ogen

Creatief met kleding

5 redenen om te mediteren

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings