Oceanen gefotografeerd vanuit de lucht

12 januari 2021
106

Javi Lorbada heeft zes maanden lang door Zuid-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Van deze reis heeft de in Madrid wonende fotograaf een reeks luchtfoto's van de oceaan samengesteld. Met de sobere titel “Oceans”, concentreert zijn project zich op het kristalheldere water van de Indische Oceaan en de Stille Oceaan, op de kliffen langs de kusten, maar ook op de surfers die de golven bedwingen en de stranden verlevendigen.

Foto's : © Javi Lorbada

Thailand

Australië

Australië

Australië

Australië

Thailand

Thailand

Lees ook:  Kunstwerken gemaakt van bladeren

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

Normandië in Frankrijk bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings