Nooit te oud om er patent uit te zien

17 oktober 2016
312

Stijl is leeftijdsloos, dat bewijst de Duitse Gunther Krabbenhöft. Of hij nu aan het werk gaat of naar de sportschool, altijd zorgt hij dat hij er goed uitziet. En of anderen het mooi vinden of niet? Dat maakt Krabbenhöft niets uit. 'Ik wil blij van mezelf worden als ik in de spiegel kijk,' vertelt hij aan Duitse lifestylewebsite Schickaa, 'en ik zie mijn uiterlijk als een weerspiegeling van mijn innerlijk'. Met zijn persoonlijke stijl straalt Krabbenhöft de kracht uit die hij ook van binnen voelt. Een aanrader voor iedereen! En zijn leeftijd? Dat weet niemand (behalve waarschijnlijk zijn familie) en dat doet er toch eigenlijk ook niet toe?

Stijl is tijdloos

Stijl is tijdloos

Stijl is tijdloos

Stijl is tijdloos

Stijl is tijdloos

Stijl is leeftijdsloos

Stijl is leeftijdsloos

Beelden: kulturologia.ru 

Lees ook:  Ode aan de paradijsvogels in aquarel

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden opa

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings