Nieuws wordt kunst

19 mei 2015
208

De voorpagina's van de Financial Times, Gazette of de New York Times zijn voor Myriam Dion een bron van inspiratie. Met een klein mesje maakt ze van de dagelijkse nieuwsberichten prachtig gedetailleerde kunstwerken, alsof de krant opeens van kant is.
Door je oogharen lijken het soms ook net schilderingen, maar van dichtbij is goed te zien hoe Dion de foto's en tekst bewerkt heeft met minuscule uitsparingen. Mooi hoe iets als een dagelijkse krant die normaal gesproken snel zijn waarde verliest, op deze manier bewaard blijft en ons af en toe weer aan het denken zet over de gebeurtenissen van toen.
Nieuws wordt kunst | Paradijsvogels Magazine myriam dion11 myriam dion10 myriam dion9 myriam dion8 myriam dion7 Nieuws wordt kunst | Paradijsvogels Magazine Nieuws wordt kunst | Paradijsvogels Magazine Nieuws wordt kunst | Paradijsvogels Magazine Nieuws wordt kunst | Paradijsvogels Magazine Nieuws wordt kunst | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  Prachtige en complexe papieren ontwerpen...met de hand gevouwen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

Ontdek de geheimen van chakra healing

Meditatie voor chakra balans: ontdek hoe het werkt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings