Een tapijt van edelstenen door Suzan Drummen

5 april 2017
411

Vorig jaar werden we al verrast door de prachtige kunstwerken van Suzan Drummen, Nu maakte ze een tapijt van edelstenen. Een lust voor het oog. De combinatie van schaal waarop ze werkt en haar oog voor detail maken haar creaties tot iets bijzonders.

Over het tapijt van edelstenen

Suzan Drummen wil met haar werken de kijker verleiden om dichter bij te komen en de specifieke details van de flonkerende pracht te ontdekken. "Van een afstand ziet het er geordend uit, maar wanneer je het van dichtbij bekijkt raak je gedesoriënteerd door alle details en de overvloed aan objecten. Dat moment waarop je in staat bent om het allemaal wel of niet in je op te nemen onderzoek ik elke keer opnieuw." Van kristal tot jaspis, tot amethist en meer!

De kunstwerken van Susanne

De werken hebben het meeste weg van gigantische tapijten van edelstenen, en om dit kracht bij te zetten maakte Suzan voor haar nieuwe serie een installatie die eruit ziet als twee Perzische tapijt, zowel in roze en rood als groen en blauw. Af en toe gebruikt ze ook personen die 'onder' haar tapijt installeert, om zo de illusie verder kracht bij te zetten.

Om eindeloos naar te blijven kijken!

tapijt van edelstenen tapijt van edelstenen tapijt van edelstenen tapijt van edelstenen suzandrummennieuw5 suzandrummennieuw6 suzandrummennieuw7 suzandrummennieuw8 suzandrummennieuw9 suzandrummennieuw10

Lees ook:  Lapis lazuli: krachten en eigenschappen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down