Nieuwe huisdichter Robin Kerkhof

1 juli 2020
339
Robin Kerkhof

Een neus voor poëzie

Wij snuiven aan ieder vers als aan lijm,
want ieder gedicht is een unicum
zoals zand anders ruikt dan rum of tijm.
Wij snuiven aan ieder vers als aan lijm
want in elk gedicht zit een ander geheim
over liefde of dood of een flesje parfum.
Wij snuiven aan ieder vers als aan lijm
want ieder gedicht is een unicum.

Robin Kerkhof, 2020-07-01


Over het gedicht

Vanaf vandaag werken wij samen met dichter Robin Kerkhof. Hij zal iedere week voor ons een nieuw gedicht schrijven. Bovenstaande rondeel is het eerste gedicht dat hij speciaal voor ons schreef.

Deze samenwerking zal minimaal een jaar duren. Dat zijn dus 52 gedichten speciaal geschreven voor onze lezers. Wij hopen dat u van deze poëzie zult genieten.


Wie is Robin Kerkhof?

Behalve dichter is Robin Kerkhof ook een liefhebbende echtgenoot en de trotse vader van een speelse dochter van zes jaar. Zijn gezin is voor hem een bron van inspiratie.

Daarnaast is hij de hoofdredacteur van Poëzie verrijkt het leven. Dit is een online totaalconcept met als doel om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met positieve poëziebeleving. Hier vindt u gedichten van bekende en minder bekende dichters. Daarnaast is er een poëzie-encyclopedie, een Facebook-pagina en een nieuwsbrief over poëzie.


 

Lees ook:  Vondsten uit de natuur worden botanische kunstwerken

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down