Nietsvermoedende voetgangers schilderen samen een prachtige boom

10 december 2015
184

Het is een campagne van een Chinese milieu-organisatie in samenwerking met reclamebureau DDB, maar het doet niet onder voor een waar kunstproject: op 132 oversteekplaatsen in 15 Chinese steden zijn enorme doeken geplaatst. Bij plaatsing tonen deze doeken een kale boom, maar doordat voetgangers over een groot groen stempelkussen lopen, laten ze op het doek groene afdrukken achter: de boom wordt langzaam 'aangekleed' met een prachtig groen 'bladerdek'. De verf is uiteraard milieu-vriendelijk en afwasbaar. Het doel? Mensen bewust maken van de 'groene' voordelen van wandelen versus de auto pakken. Inspirerend!
Boom voetgangers 2 Boom voetgangers 3 Boom voetgangers 4Boom voetgangers 1Boom voetgangers 5 Boom voetgangers 6
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]
Via moeity

Lees ook:  Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings